Details
Date:

December 31

Time:

20:00 - 22:00

Event Category:

My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Gröna Lund

Lilla Allmänna Gränd 9

Stockholm, Sweden, 11521

KONSERT UNDER OMBOKNING 📣🕙

Konserten med The Hives skulle ha ägt rum 8 maj men är nu under ombokning till ett senare datum i år eller nästa år på grund av det rådande läget.

I och med att 8 maj snart är här har vi valt att ge det här evenemanget ett tillfälligt datum för att det inte ska försvinna från Facebook. Konserten är alltså inte ombokad till 31 december, utan vi har bara tillfälligt flyttat datumet. Så snart konserten får ett nytt, definitivt datum uppdaterar vi evenemanget igen.

Läs den senaste infon om Gröna Lunds öppning på gronalund.com.

Tack för ert tålamod! 💚

Artistinfo
Sedan starten för över 25 år sedan har dessa svartvita rockhjältar frälst musiksverige – ja, hela musikvärlden – med sin energiska musikstil, absurda humor och sina rentav övermänskliga liveshower. The Hives har likt ett fint vin bara blivit bättre med åren.

På scen är The Hives ett virvarr av gitarrer, micksladdar och svartvita kostymer. Howlin’ Pelle förklarar vad han vill uppnå: “Vi vill skapa en orkan av talang och narcissism där både vi och publiken hatar och älskar oss.” 2020 är det dags för den orkanen att än en gång svepa över Gröna Lund för att lämna utmattade men lyckliga fans i sitt kölvatten.

Biljettinfo
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats, så därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det att köpa Gröna kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller endast Gröna Kortet efter kl. 18.