Details
Date:

April 5

Time:

20:01 - 23:01

Event Category:

Helsinki, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

TAVASTIA-klubi

Urho Kekkosen katu 4-6

Helsinki, Finland, 00100

THE MISSIONIN HELSINGIN KONSERTIT SIIRTYVÄT ENSI VUODELLE

The Missionin huhtikuun 2020 keikat ovat siirtyneet ensi vuodelle. Bändi esiintyy Helsingin Tavastialla maanantaina 5.4.2021.

Huhtikuun 21. ja 22. päiville ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Koska tapahtuma muuttui yksipäiväiseksi, jo ostetuilla kahden päivän lipuilla pääsee sisälle kaksi henkilöä.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
The Mission (UK)
Ma 5.4.2021, Tavastia, Helsinki
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
Liput palvelumaksuineen alkaen 26 euroa

**

Maineikas goottirock-kulttibändi The Mission kiertää ensi keväänä Eurooppaa ja saapuu huhtikuussa kahdelle keikalle myös Helsinkiin. Yhtye nähdään 21.–22.4.2020 Tavastialla. Pitkän uransa aikana yhdessä muiden muassa U2:n, The Prodigyn, The Curen ja HIM:in kanssa esiintynyt yhtye saapuu Helsinkiin kolme alkuperäisjäsentä rivistössään. Liput nyt myynnissä!

Yhtye esittää kahdella Tavastian-keikallaan eri setit. Toinen esiintyminen keskittyy albumien First Chapter, Children, Grains Of Sand, Neverland, Aura, ja The Brightest Light materiaaliin ja toinen puolestaan levyjen God’s Own Medicine, Carved In Sand, Masque, Blue, God Is A Bullet ja Another Fall From Grace kappaleisiin. Yhtye ei paljasta etukäteen, kumpana iltana mitäkin soitetaan. Liput kannattaa hankkia siis molemmille illoille!

The Mission sai alkunsa vuonna 1986 kitaristi-laulaja Wayne Husseyn ja basisti Craig Adamsin erottua riitaisasti goottirockin pioneeriyhtye The Sisters Of Mercystä. Emobändin kanssa ensin valitsemastaan nimestä The Sisterhood kiistellyt bändi löysi pian paitsi uuden nimen, myös jalansijansa Britannian hittilistolta jo esikoisalbumilla God’s Own Medicine (1986) ja varsinkin kolmannen levynsä Children (1988) ansiosta, joka kiipesi brittilistan kakkoseksi. Yhtyeen alkuperäinen kokoonpano rapautui 1990 Carved in Sand -levystä alkaen niin, että 1992 Hussey oli yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen. Hän jatkoi The Missionia vaihtelevien miehistöjen avulla lähinnä soolouransa sivussa ja laittoin bändin pariin kertaan jäihinkin (1996-1999 ja 2008-2011). Yhtye koottiin uudestaan 25–vuotisjuhliaan varten vuonna 2011, jolloin myös Craig Adams ja alkuperäinen rumpali Simon Hinkler palasivat yhtyeeseen. Heidän paluunsa jälkeen The Missionin uusvanha kokoonpano on julkaissut albumit The Brightest Light (2013) ja Another Fall from Grace (2016).

Tämä yleisön aina rakastama, mutta kriitikoiden alusta saakka karsastama kulttiyhtye on esiintynyt Suomessa vain kerran aikaisemmin, Provinssirockissa vuonna 1990.