Details
Date:

September 15

Time:

9:43

Event Category:

Helsinki

Lady Misty May ja Misty Events Oy ylpeänä esittää:
The Roosters Theatre Suomen kiertueen 2020 aloittava Grand Show!
Apollo Live Club, Helsinki

Kesto: 90min lisäksi väliaika: 30min

The Roosters Theatre Show on koko illan viihdyttävä, taidokas, ammattimainen, akrobaattinen, hulvaton, kabaree, burleski, tankotanssi, tuolitanssi kokonaisuus. On vaikea yrittää kuvailla kuinka huikeasta miesten 90min näytöksestä on kyse.

Esitykset sopivat niin miehille kuin naisille ja kaikille siltä väliltä.
Tämä tsekkiläinen miesten show on jotain uutta sekä erilaista.

Täysin kukkojen miehittämä teatteri saapuu Prahasta, Tšekin tasavallasta – historian ja taiteen kaupungista, jolla on yli 100 vuoden värikäs kabaree, varietee ja teatteri historia.

Kukot ovat luoneet aivan uuden, ainutlaatuisen, omanlaisen viihdetyylin, joka on nopeasti saanut faneja. Kabareen, burleskin, tanssin, akrobatian, tankotanssin, huumorin ja komedian yhdistelmä teatteri on ainutlaatuinen paitsi Euroopassa myös maailmassa.

Kolme vuotta sitten ryhmä ammattitaiteilijoita kokoontuivat yhteen halusta viihdyttää yleisöä niin kuin kukaan ei ole viihdyttänyt! He päättivät yhdistää taiteensa ja kokemuksensa kaikilta taiteellisilta aloilta ja perustivat maailmanlaajuisesti ensimmäisen miesryhmän luoman The Roosters Theatre Shown, joka on täynnä energiaa, huumoria ja liioittelua yhdistettynä tanssiin ja akrobatiaan, Shown joka todellakin tullaan muistamaan kauan sen näkemisen jälkeen.

Lisää tietoa ja valokuvia näistä mahtavista kukoista löytyy:
https://www.cabaretshow.cz/cs/
https://www.facebook.com/TheRoostersTheatre/
https://www.youtube.com/channel/UCmqLLK6bp8GH5LcAzqnuqpw
Instagram, Twitter

Apollo Live Club
11.4.2020
19:00-22:30
Liput alkaen 39 €

@apolloliveclub #apollohelsinki #apolloliveclub