Details
Date:

May 6

Time:

19:00 - 23:59

Event Category:

Helsinki

Click to Register: Click to Register
Venue

On the Rocks

Mikonkatu 15

Helsinki, Finland, 00100

Brittiläisen laulaja-lauluntekijä Tom Rosenthalin toukokuulle suunniteltu keikka On the Rocks -klubilla siirtyy vallitsevan kansainvälisen koronatilanteen vuoksi ensi vuoteen. Uusi esiintymispäivä on perjantai 6. toukokuuta 2022.

Alkuperäiselle päivämäärälle 15.3.2020, 12.10.2020 tai 7.5.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput Tiketin verkkosivulta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 23.4.2021 mennessä.

* * *

LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ TOM ROSENTHAL HELSINKIIN

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tom Rosenthal saapuu Helsinkiin. Bon Iverin, José Gonzálezin ja Father John Mistyn musiikillisia jalanjälkiä kulkeva indie folk -artisti konsertoi On The Rocks -klubilla perjantaina 6.5.2022.. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Tom Rosenthalin tuotanto kumpuilee eeppisiä balladeja, jotka on maustettu niin kaihoisalla herkkyydellä kuin huumorillakin. Rosenthal on ansioitunut Youtubessa keräten muun muassa European Independent Film Festival -palkituille musiikkivideoilleen yli 65 miljoonaa katselukertaa. Spotifyssa miehen musiikki on soinut reippaat 160 miljoonaa kertaa. Miehen viimeisin pitkäsoitto “Z-Sides” ilmestyi lokakuussa 2018.

Alati kasvavaa fanikuntaa lukuisilla julkaisuillaan kerännyt Tom Rosenthal on aloittanut keikkailun vasta kuluvan vuoden alussa ja esitteleekin nyt konserteissaan monivuotisen uransa hittejä monipuolisesti. Hän kertoo, että keikoilta on odotettavissa intiimejä hetkiä, paljon hauskuutta sekä monia tilaisuuksia yleisölle osallistua illan tapahtumiin.

TOM ROSENTHAL (UK) +Peura

Liput
– ennakkoon TIKETTI alk. 19,50 EUR
– ovelta 20 EUR

Showtime:
Peura – 19:30
Tom Rosenthal – 20:30

www.tomrosenthal.co.uk
www.facebook.com/tomrosenthalmusic
www.ontherocks.fi
www.fullsteam.fi