Banner
Details
Date:

October 30

Time:

18:30 - 23:00

Event Category:

Helsinki, My events

Click to Register:Click to Register
Venue

Kulttuuritalo (Helsinki)

Sturenkatu 4

Helsinki, Finland, 00510

TOMMY EMMANUELIN KONSERTTI SIIRTYY ENSI VUOTEEN

Kitaravirtuoosi Tommy Emmanuelin Helsingin Kulttuuritalolle suunniteltu konsertti 13.10.2020 siirtyy ensi vuoteen. Konsertille on löydetty korvaava päivämäärä lauantaille 30. lokakuuta 2021. Vuoden 2020 konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli haluat palauttaa lippusi, olethan yhteydessä Ticketmasteriin. Lippujen palautus täytyy tehdä 25.10.2020 mennessä.

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Banner

Katso lisätiedot täältä: https://bit.ly/34tmr9I

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
Tommy Emmanuel, CGP (AU)
+ special guest: Frano (HRV)
La 30.10.2021 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ma 9.3 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 59 / 69 / 74 / 79 euroa Ticketmasterista

My Live Nation presale on voimassa 3.3 klo 10 – 6.3 klo 10. Rekisteröidy ennakkomyyntiin www.livenation.fi/register.

Ainutlaatuisesta näppäilytekniikastaan tunnettu kitaristivirtuoosi Tommy Emmanuel saapuu lokakuussa soolokiertueellaan Helsinkiin ja Tampereelle. Australialaiskitaristi esiintyy lauantaina 30. lokakuuta Helsingin Kulttuuritalolla. Emmanuelin lämmittelijänä esiintyy 15-vuotias multi-instrumentalistilahjakkuus Frano.

Banner

Akustisen kitaran mestarina tunnettu Tommy Emmanuel on ehtinyt saavuttaa urallaan lukuisia musiikillisia virstanpylväitä. Jo kuusivuotiaana Emmanuel kiersi Australiaa perheensä yhtyeessä. Kolmekymppisenä hän kiersi rock-kitaristina Euroopan stadioneita. 44-vuotiaana hänestä tuli yksi viidestä ihmisestä, jotka ovat saaneet musiikki-ikoni Chet Atkinsilta Certified Guitar Player -arvonimen. Hänet on myös palkittu lukuisilla arvostetuilla palkinnoilla ja listattu yhdeksi maailman parhammista akustisen kitaran taitajista. Nykyään Tommy Emmanuel soittaa vuosittain satoja loppuunmyytyjä keikkoja aina Sydneystä Nashvilleen ja Lontooseen. Lokakuussa on Tampereen ja Helsingin vuoro.

Tommy Emmanuel tunnetaan omaperäisestä, teknisesti mestarillisesta soittotyylistään, jossa yhdistyvät sekä rummut, basso, rytmi- ja soolokitarat että laulumelodiat. Hän ei kuitenkaan käytä loop-pedaaleja tai taustanauhoja, vaan musiikin luomiseen tarvitaan vain Tommy Emmanuel ja kymmenen sormea. Lukuisia albumeita uransa aikana julkaisseen miehen tuorein albumi ”Heart Songs” julkaistiin viime vuonna. Viimeksi Emmanuel konsertoi Suomessa keväällä 2018.

Tommy Emmanuelin lämmittelijänä kuullaan 15-vuotiasta kroatialaisartisti Franoa. Useaa instrumenttia soittavan Franon musiikillinen lahjakkuus huomattiin jo pojan ollessa kaksivuotias. Kolmivuotiaana poika soitti jo montaa instrumenttia. Viiden vanhana poika soitti ensimmäiseen soolokonserttinsa klassisen kitaran kanssa Zagrebin musiikkiakatemiassa. 15 ikävuoteen mennessä Tommy Emmanuelia esikuvanaan pitävä Frano on voittanut useita kansainvälisiä musiikkikilpailuita, esiintynyt lukuisissa tapahtumissa, konserteissa, festivaaleilla ja tv-ohjelmissa. Franon ja Tommy Emmanuelin ensimmäinen yhteisesiintyminen tapahtui Kroatian isoimmassa konserttisalissa Vatrosrlavissa, jonka jälkeen kaksikko on esiintynyt yhdessä mm. Itävallassa, Italiassa, Saksassa ja Sveitsissä. Ensimmäisen, omista sävellyksistään koostuvan ”It’s a Secret” -albuminsa kymmenvuotiaana julkaisseen Franon pääinstrumentti on kitara, mutta multi-instrumentalisti soittaa myös viulua ja pianoa.