Details
Date:

October 28

Time:

18:30 - 23:00

Event Category:

Helsinki, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Kulttuuritalo (Helsinki)

Sturenkatu 4

Helsinki, Finland, 00510

TOMMY EMMANUELIN KONSERTTI SIIRTYY ENSI VUOTEEN

Kitaravirtuoosi Tommy Emmanuelin lokakuulle 2021 siirretty konsertti on aikataulutettu uudelleen. Konsertti siirtyy vuodella eteenpäin ja uusi päivämäärä on 28. lokakuuta 2022 Helsingin Kulttuuritalolla. Vuoden 2020 ja 2021 päivämäärille ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 konserttiin.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) 9.9.2021 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/3yyZQEp

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
Tommy Emmanuel, CGP (AU)
+ special guest: Frano (HRV)
Pe 28.10.2022 klo 19.30, Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Nyt myynnissä
Palvelumaksuineen alkaen 59 / 69 / 74 / 79 euroa Ticketmasterista

Ainutlaatuisesta näppäilytekniikastaan tunnettu kitaristivirtuoosi Tommy Emmanuel saapuu lokakuussa soolokiertueellaan Helsinkiin ja Tampereelle. Australialaiskitaristi esiintyy lauantaina 30. lokakuuta Helsingin Kulttuuritalolla. Emmanuelin lämmittelijänä esiintyy 15-vuotias multi-instrumentalistilahjakkuus Frano.

Akustisen kitaran mestarina tunnettu Tommy Emmanuel on ehtinyt saavuttaa urallaan lukuisia musiikillisia virstanpylväitä. Jo kuusivuotiaana Emmanuel kiersi Australiaa perheensä yhtyeessä. Kolmekymppisenä hän kiersi rock-kitaristina Euroopan stadioneita. 44-vuotiaana hänestä tuli yksi viidestä ihmisestä, jotka ovat saaneet musiikki-ikoni Chet Atkinsilta Certified Guitar Player -arvonimen. Hänet on myös palkittu lukuisilla arvostetuilla palkinnoilla ja listattu yhdeksi maailman parhammista akustisen kitaran taitajista. Nykyään Tommy Emmanuel soittaa vuosittain satoja loppuunmyytyjä keikkoja aina Sydneystä Nashvilleen ja Lontooseen. Lokakuussa on Tampereen ja Helsingin vuoro.

Tommy Emmanuel tunnetaan omaperäisestä, teknisesti mestarillisesta soittotyylistään, jossa yhdistyvät sekä rummut, basso, rytmi- ja soolokitarat että laulumelodiat. Hän ei kuitenkaan käytä loop-pedaaleja tai taustanauhoja, vaan musiikin luomiseen tarvitaan vain Tommy Emmanuel ja kymmenen sormea. Lukuisia albumeita uransa aikana julkaisseen miehen tuorein albumi ”Heart Songs” julkaistiin viime vuonna. Viimeksi Emmanuel konsertoi Suomessa keväällä 2018.

Tommy Emmanuelin lämmittelijänä kuullaan 15-vuotiasta kroatialaisartisti Franoa. Useaa instrumenttia soittavan Franon musiikillinen lahjakkuus huomattiin jo pojan ollessa kaksivuotias. Kolmivuotiaana poika soitti jo montaa instrumenttia. Viiden vanhana poika soitti ensimmäiseen soolokonserttinsa klassisen kitaran kanssa Zagrebin musiikkiakatemiassa. 15 ikävuoteen mennessä Tommy Emmanuelia esikuvanaan pitävä Frano on voittanut useita kansainvälisiä musiikkikilpailuita, esiintynyt lukuisissa tapahtumissa, konserteissa, festivaaleilla ja tv-ohjelmissa. Franon ja Tommy Emmanuelin ensimmäinen yhteisesiintyminen tapahtui Kroatian isoimmassa konserttisalissa Vatrosrlavissa, jonka jälkeen kaksikko on esiintynyt yhdessä mm. Itävallassa, Italiassa, Saksassa ja Sveitsissä. Ensimmäisen, omista sävellyksistään koostuvan ”It’s a Secret” -albuminsa kymmenvuotiaana julkaisseen Franon pääinstrumentti on kitara, mutta multi-instrumentalisti soittaa myös viulua ja pianoa.