Details
Date:

October 31

Time:

19:30 - 21:30

Event Category:

My events, Tampere

Click to Register: Click to Register
Venue

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55

Tampere, Finland, 33100

Lokakuussa pidettävän Tommy Emmannuelin keikan joudumme siirtämään koronatilanteen vuoksi tämän syksyn ohjelmistosta vuodelle 2021. Uusi esityspäivämäärä on 31.10.2021! 🎶🎸

Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit vaihtaa liput Tampere-talon lahjakorttiin tai saada hyvityksen Tampere-talon ryhmämyynnin kautta laittamalla sähköpostia osoitteeseen ryhmamyynti@tampere-talo.fi

Tarkemmat ohjeet lippupalautuksiin: tampere-talo.fi/siirretyt-konsertit-ja-tapahtumat/

Ainutlaatuisesta näppäilytekniikastaan tunnettu kitaristivirtuoosi Tommy Emmanuel saapuu lokakuussa soolokiertueellaan Helsinkiin ja Tampereelle. Australialaiskitaristi esiintyy maanantaina 12. lokakuuta Tampere-talossa. Emmanuelin lämmittelijänä esiintyy 15-vuotias multi-instrumentalistilahjakkuus Frano.

Akustisen kitaran mestarina tunnettu Tommy Emmanuel on ehtinyt saavuttaa urallaan lukuisia musiikillisia virstanpylväitä. Jo kuusivuotiaana Emmanuel kiersi Australiaa perheensä yhtyeessä. Kolmekymppisenä hän kiersi rock-kitaristina Euroopan stadioneita. 44-vuotiaana hänestä tuli yksi viidestä ihmisestä, jotka ovat saaneet musiikki-ikoni Chet Atkinsilta Certified Guitar Player -arvonimen.

Hänet on myös palkittu lukuisilla arvostetuilla palkinnoilla ja listattu yhdeksi maailman parhammista akustisen kitaran taitajista. Nykyään Tommy Emmanuel soittaa vuosittain satoja loppuunmyytyjä keikkoja aina Sydneystä Nashvilleen ja Lontooseen. Lokakuussa on Tampereen ja Helsingin vuoro.

Tommy Emmanuel tunnetaan omaperäisestä, teknisesti mestarillisesta soittotyylistään, jossa yhdistyvät sekä rummut, basso, rytmi- ja soolokitarat että laulumelodiat. Hän ei kuitenkaan käytä loop-pedaaleja tai taustanauhoja, vaan musiikin luomiseen tarvitaan vain Tommy Emmanuel ja kymmenen sormea. Lukuisia albumeita uransa aikana julkaisseen miehen tuorein albumi ”Heart Songs” julkaistiin viime vuonna. Viimeksi Emmanuel konsertoi Suomessa keväällä 2018.

Tommy Emmanuelin lämmittelijänä kuullaan 15-vuotiasta kroatialaisartisti Franoa. Useaa instrumenttia soittavan Franon musiikillinen lahjakkuus huomattiin jo pojan ollessa kaksivuotias. Kolmivuotiaana poika soitti jo montaa instrumenttia. Viiden vanhana poika soitti ensimmäiseen soolokonserttinsa klassisen kitaran kanssa Zagrebin musiikkiakatemiassa. 15 ikävuoteen mennessä Tommy Emmanuelia esikuvanaan pitävä Frano on voittanut useita kansainvälisiä musiikkikilpailuita, esiintynyt lukuisissa tapahtumissa, konserteissa, festivaaleilla ja tv-ohjelmissa.

Franon ja Tommy Emmanuelin ensimmäinen yhteisesiintyminen tapahtui Kroatian isoimmassa konserttisalissa Vatrosrlavissa, jonka jälkeen kaksikko on esiintynyt yhdessä mm. Itävallassa, Italiassa, Saksassa ja Sveitsissä. Ensimmäisen, omista sävellyksistään koostuvan It’s a Secret -albuminsa kymmenvuotiaana julkaisseen Franon pääinstrumentti on kitara, mutta multi-instrumentalisti soittaa myös viulua ja pianoa.

Konsertin kesto n. 2 tuntia väliajan kanssa.

Tuotanto Tampere-talo ja Live Nation

www.tommyemmanuel.com
www.frano.tv
www.livenation.fi