Details
Date:

March 7

Time:

14:00 - 17:00

Event Category:

Seinäjoki

Venue

Rytmikorjaamo

Vaasantie 11

Seinäjoki, Finland, 60100

TUBETOUR 2020 @ Rytmikorjaamo 7.3.2020
Liput ennakosta palvelumaksuineen 19,50€, ovelta 20€

Ovet klo 14:00, showtime klo 15:00

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistumaan yhdessä huoltajan tai sisaruksen kanssa.

Ennakkoliput:
www.rytmikorjaamo.fi/klubi
Tiketti: Tiketti.fi
Varicko, Rytmikorjaamo (kesän suljettuna)
ABC Seinäjoki
R-Kioskit

TUBETOUR-SHOW KARAUTTAA KIERTUEELLE JO VIIDETTÄ VUOTTA!

Suomen suosituimpien tubettajien oma kiertue TubeTour järjestetään nyt viidettä vuotta peräkkäin. Juhlavuoden kunniaksi odotettu turnee kattaa Suomen isommin ja laajemmin kuin koskaan.

TubeTour-kiertue starttaa helmikuussa seitsemän suosikkitubettajan voimin! Luvassa on vauhdikas lavashow, entistä enemmän keikkoja, uusia kaupunkeja ja yllätyksiä sekä taatun Tube-tunnelman kruunaava Meet & Greet.

Viime vuonna tubettajien viihteellinen esitys keräsi yhteensä 10 000 katsojaa.

“Viemme kiertueen myös niille paikkakunnille, joilla nuorille suunnattu tapahtumatarjonta ei välttämättä ole kovin laajaa. Iloksemme olemme suosion vuoksi pystyneet lisäämään keikkapaikkojen määrää ja tällä kertaa kiertue kattaa koko Suomen”, TubeTourin tuottaja Lauri Talja kertoo.

Kiertueen kokoonpanoon tänä vuonna kuuluvat telkkaristakin tuttu viihdyttäjä Herbalisti, dubbausvideoihin erikoistunut Jennysvoices, lifestyle-tubettajat ILONA ja Mikirotta, energinen Tube-suosikki ZoneVD sekä valloittava hulivilikaksikko NikojaSanttu.

“Taas mennään ja kovaa! Tähän porukkaan mahtuu niin uusia kasvoja kuin kiertuekonkareitakin, mikä luo takuulla viihdyttävän kokonaisuuden”, kaikilla aiemmilla kiertueilla mukana ollut Herbalisti summaa.

Vuorovaikutteisen ja vauhdikkaan lavashown jälkeen fanit pääsevät tapaamaan suosikkitubettajansa Meet & Greet -osiossa. Tapahtumat ovat ikärajattomia, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistuvan tilaisuuteen huoltajan kanssa.

Tubetour-kiertueen ja sen kruunaavan risteilyn liput ovat myynissä nyt!

Lisätiedot ja kaikki keikat löytyvät osoitteesta www.tubetour.fi