Details
Date:

April 8

Time:

19:00 - 21:30

Event Category:

Lahti

Event Tags:

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Click to Register: Click to Register
Venue

Sibeliustalo

Ankkurikatu 7

Lahti, Finland, 15140

Suomen suosituimpiin keikkakokoonpanoihin lukeutuva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani julkaisi upean albumin Paluu paratiisiin maaliskuussa 2020. Levyn julkaisua oli tarkoitus juhlistaa kattavalla konserttisalikiertueella, joka kuitenkin tyrehtyi alkuunsa koronapandemian vuoksi. Tälle vuodelle siirtynyt kiertue siirtyy nyt vallitsevien olojen vuoksi edelleen ensi vuoteen.

”Konsertit siirtyvät – taas. Ei voi mitään. Keskitymme nyt uusien laulujen ja nahan luontiin. Tämä aika on kuin pysäkki, siinä voi miettiä mihin suuntaan seuraavaksi vaeltaisi. Pysytään terveinä ja nautitaan tästä mitä meillä on. Hankikanto, rauhaa ja rakkautta!”
– Tuure Kilpeläinen

Paluu paratiisiin 2022 -kiertueella kuullaan uusia lauluja, sekä tuttuja hittejä ja klassikoita. Uuden albumin kappaleista ovat suureen suosioon nousseet jo Rakastan sua niin et se sattuu ja Se on minä joka hajoaa -hitit, yhtyeen klassikkohitteihin lukeutuvat mm. Autiosaari, Valon pisaroita, Ystävänpäivä. Tämän vuoden Emma-gaalassa kokoonpano on ehdolla kolmessa kategoriassa: Vuoden yhtye, Vuoden iskelmä ja yleisöäänestys.

Lahden Sibeliustalossa konsertti nähdään perjantaina 8.4.2022 klo 19.

Lippujen osto uusiin konsertteihin avataan ma 1.3.2021 – ma 15.3.2021.
Liput alkaen 39 €

Seuraa somessa
Facebook: @kaihonkaravaani
Instagram: @kaihonkararavaaniofficial
Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani: