Details
Date:

May 21

Time:

19:00 - 22:00

Event Category:

Joensuu, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Utran Uittotupa

Uittopäälliköntie 2

Joensuu, Finland, 80170

Mikko Harjun Uittoklubi keikka on koronavirustilanteen vuoksi siirretty, uusi päivämäärä on pe 21.5. klo 19.

Jo ostetut liput käyvät keikalle sellaisenaan. Mokkamaasta ostetut liput voi palauttaa ostopaikkaan ja verkkokaupastamme ostetut liput voimme halutessanne peruuttaa. p.0500675162, myynti@utranuittotupa.fi

KEIKKA ON LOPPUUNMYYTY

Voimaannuttavista kappaleistaan tunnetun Mikko Harjun koskettavaa tulkintaa päästään kuulemaan Joensuussa perjantaina 21.5., jolloin laulaja nousee Utran Uittoklubin lavalle.

Toista albumiaan valmistelevan Harjun edellinen vierailu Uittoklubilla myytiin ennätysajassa loppuun.
Ensi keväänä julkaistavalta albumilta on julkaistu singlet Timantti ja Anna mennä lennä.

Mikko Harjun keväällä 2018 julkaistulta Sinä olet elämä –debyyttialbumilta löytyvät platinasinglen “Mä olen tässä” lisäksi muun muassa platina- ja kultarajoja rikkoneet kappaleet Ehjä, Sinä riität ja Taivas ei oo rajana. Albumi on ylittänyt platinarajan ja se toi artistille muun muassa kaksi Emma-ehdokkuutta.

Mikko Harju säveltää ja sanoittaa kappaleet itse ja suurin osa niistä pohjautuukin artistin omiin ajatuksiin ja kokemuksiin. Mikolla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä ja koskettaa kuulijoita ja hän haluaa musiikillaan tuoda ihmisten elämään aitoja tunteita ja kehoittaa meitä elämään tässä hetkessä. Hänen biisinsä ovat nousseet niin isoiksi ilmiöiksi, että niiden innoittamana on otettu jo lähes kaksisataa tatuointia!

Konsertti alkaa kello 19 ja konsertissa on väliaika.