Details
Date:

April 14

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

Helsinki

Click to Register: Click to Register
Venue

TAVASTIA-klubi

Urho Kekkosen katu 4-6

Helsinki, Finland, 00100

Ke 14.4.2020 @ Tavastia-klubi
WALTARI (Levyjulkkarit)
Ovet klo 20:00
Liput alk. 18 € / Ovelta 20 €, mikäli jäljellä.
K-18

HUOM! Tapahtuma siirtyy tammikuulta huhtikuulle 2021.

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 11.1.2021 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

Waltari julkaisee uuden albumin viiden vuoden tauon jälkeen
Rock-musiikin kapinaan ja uudistumiseen uskovan Waltarin Global Rock -albumi ilmestyy 20.3.2020. Levyä edeltää helmikuun 7. päivä julkaistu Skyline-single, jolla kuullaan vierailijana Bomfunk MC’s -yhtyeen Raymond Ebanksia.

Helsingissä vuonna 1986 perustettu Waltari on koko reilun 30-vuotisen olemassa olonsa ajan suhtautunut rock-musiikkiin suurella intohimolla ja punk-asenteella. Neljätoista albumia julkaissut yhtye on toiminut esikuvana monelle niin koti- kuin ulkomaisellekin yhtyeelle.

Kärtsy Hatakan luotsaama Waltari haluaa olla elävä todiste siitä, että rockbändi voi ottaa musiikkiinsa ikuisesti uusia vaikutteita eikä koskaan henkisesti sammaloitua. Maaliskuun 20. päivä julkaistava Global Rock-albumi tarjoaakin jälleen raikkaan ja monipuolisen otoksen uutta rock-musiikkia.

“Rock on asenne, kyltymätön halu leikkiä elämän kanssa, loppuun asti! Se on se maailma, johon Waltari syntyi. Musta on edelleen ihan cool laittaa meikit naamaan ja pysyä lainsuojattomana. Pyrkimyksenämme on luoda musiikkia, joka räjäyttää kuulijoidemme tajunnan”, summaa Waltarin keulakuva Kärtsy Hatakka yhtyeen filosofiaa.

WALTARI on:
Kärtsy Hatakka: laulu, basso, ohjelmointi ja koskettimet
Antti Kolehmainen: kitara, laulu ja sello
Kimmo Korhonen: kitara ja murina
Sami Yli-Sirniö: kitara
Jani Hölli: koskettimet ja ohjelmointi
Jariot Lehtinen: kitara
Ville Vehviläinen: rummut