Details
Start:

July 1 - 13:00

End:

July 3 - 23:59

Event Category:

Helsinki, My events

Event Tags:

JVG

Click to Register: Click to Register
Venue

Kantolan Tapahtumapuisto - Kantola Event Park

Puusepänkatu 9

Hämeenlinna, Finland, 13110

Weekend Festival juhlii heinäkuussa 2022 kymmenvuotisjuhlaansa keskeisellä paikalla ja erinomaisien kulkuyhteyksien päässä Kantolan Tapahtumapuistossa, Hämeenlinnassa 1.-3.7.2022.

Weekend Festivalin lavoilla nähdään tulevana kesänä yli 80 artistia.

Maailman tämän hetken suosituimpiin artisteihin lukeutuva Post Malone sekä kaksi kertaa vuoden DJ:ksi ja Weekendin artistiäänestyksien kaikkien aikojen toivotuin artisti David Guetta saapuvat tähdittämään Weekend Festival 2022 artistikattausta!

Weekend Festival tuo Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistoon tulevana kesänä yli 80 artistia. Festivaalin lavoilla nähdään Post Malonen ja David Guettan lisäksi muun muassa Tove Lo, Nina Kraviz, Boy Pablo, Jay1, Pi’erre Bourne, Rezz, Tchami ja Zhu.

Weekend Festivaliin on kiinnitetty myös kotimaisia kärkiartisteja, kuten esimerkiksi JVG, Sanni ja Pyhimys. Lisää artistijulkaisuja on luvassa lähiaikoina.

Kaunista suomalaista järvimaisemaa korostava Kantolan Tapahtumapuiston lisäksi festivaalialueeseen kuuluvat myös sen vieressä olevat modernia karkeuden henkeä puhkuvat tehdasalueet, jonka myötä Weekend Festivalin tapahtuma-alue on monipuolisuutensa lisäksi myös pinta-alaltaan yksi kaikkien aikojen suurimmista koskaan toteutetuista festivaalialueista Suomessa.

Weekend Festival on Suomen eurooppalaisin musiikkifestivaali, joka tarjoaa kansainvälisiä huippuesiintyjiä, ajankohtaisia kotimaisia esiintyjiä, kulinaristisia ruokaelämyksiä, ensiluokkaista palvelua, korkeatasoista VIP – kulttuuria sekä ikimuistettavia oheispalveluelämyksiä.

Tervetuloa kaikkien aikojen Weekend Festivaliin nauttimaan elämästä, musiikista ja elämyksistä yhdessä useiden kymmenien tuhansien Suomesta ja muualta Euroopasta saapuvien muiden saman henkisten ihmisten kanssa!

Tervetuloa kaikkien aikojen Weekend Festivaliin nauttimaan elämästä ja musiikista 1.-3.7.2022!

Julkinen lipunmyynti alkaa 10.12. klo 9.

3 päivän perus- ja VIP-liput tulevat myyntiin 10.12. klo 9. Katso lippujen hinnat sekä sisällöt osoitteesta www.wknd.fi.

Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin myöhemmin.