Details
Date:

May 25

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

Helsinki

Click to Register: Click to Register
Venue

TAVASTIA-klubi

Urho Kekkosen katu 4-6

Helsinki, Finland, 00100

Ke 25.5.2022 @ Tavastia-klubi
Wigwam Experience
Liput alk. 26 € / Ovelta 28 €, mikäli jäljellä.
Ovet klo 20:00
K-18

HUOM! Keikka on siirtynyt toukokuulle 2022!

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 27.6.2021 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.
***

WIGWAM EXPERIENCE @ TAVASTIA, HELSINKI

Suomiprogen pioneeriyhtyeen Wigwamin musiikkia kuullaan toukokuussa Helsingin Tavastialla! Yksi Suomen merkittävimmistä yhtyeistä on noussut Tavastian lauteille jo yli 40 kertaa. Tällä kertaa kovempana kun koskaan!

WIGWAM EXPERIENCE:
Vuonna 1968 Helsingissä perustettu Wigwam oli yksi suomalaisen rockin merkittävimmistä yhtyeistä 1970-luvulla. Wigwam niitti mainetta myös ulkomailla, ja yhtye onkin säilyttänyt kulttimaineensa ja suosionsa näihin päiviin asti.

Kymmenen studioalbumia julkaissut Wigwam on vuosien saatossa nakuttanut klassikkokappaleita toisensa perään, joista mainittakoon viime syksyn loppuunmyydyllä 50-vuotisjuhlakiertueella kuullut: Simple Human Kindness, Lost Without a Trace, Nuclear Nightclub, Losing Hold, Do or Die ja Grass for Blades.
Wigwam Experience on vaikuttava sekoitus eri aikakausien Wigwamia. Yhtyeessä soittavat Wigwamiin heti kesällä 1969 liittynyt ja neljällä ensimmäisellä studioalbumilla erittäin tärkeässä roolissa ollut kosketinsoittaja Jukka Gustavson sekä Wigwamin vuonna 1974 syntynyttä “uutta kokoonpanoa” tähdittänyt kitaristi Pekka “Rekku” Rechardt. Yhtyeen täydentävät kosketinsoittaja Esa Kotilainen, joka on soittanut muun muassa Wigwamin Titans Wheel ja Some Several Moons -albumeilla, Wigwam Revisitedissä vieraillut ja Baddingin taustabändissäkin bassoa soittanut Janne Brunberg, sekä vuoden 1991 reunionin myötä Wigwamiin liittynyt rumpali Jan Noponen.